2010-10-20 21:49:53• hírek • Szatmar.ro

Akadozva is könnyedén nyert a VSK

A harmadik negyedben a Kolozsvár megszorongatta a hazaiakat.

Bár nem játszott ragyogóan, mégis, magabiztosan nyert a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda csapata a Kolozsvár elleni, hétközi hazai mérkőzésén, a Nemzeti Liga negyedik fordulójában. Intő jel azonban a szatmáriak számára, hogy a harmadik negyedben a vendégek föléjük tudtak kerekedni.

A találkozó Klein hármasával kezdődött (ennek még lesz némi jelentősége), majd a mindössze 17 esztendős Baluta percei következtek, a fiatal játékos zsinórban tíz ponttal terhelte meg a vendégek kosarát, nem csoda tehát, ha a hazaiak 24-11-re nyerték a játékrészt. A másodikban sem voltak komolyabb gondok a szatmáriak játékában, meg is toldották előnyüket további öt ponttal - 40-22-vel vonulhattak nagyszünetre a csapatok.

Az öltözőben nagyon összekapták magukat a vendégek, akik ebben a játékrészben ugyanannyi pontot szereztek, mint az első kettőben együttvéve. Kellett ehhez persze a hazaiak pontatlan játéka és védekezésbeli hiányosságait is. A harmadik negyedet 22-15-re nyerték tehát a kincses városból érkező játékosok, akik az utolsó játékrészben már nyolc pontra is megközelítették a hazaiakat. A hajrában azonban összeszedte magát a házigazda, amely ezzel bebiztosította győzelmét, Klein pedig utolsó másodpercben szerzett találatával keretbe foglalta a mérkőzést.

Szatmárnémeti VSK - Kolozsvár 73-55 (24:11, 16:11, 15:22, 18:11).
A szatmári pontszerzők: Klein 24, Băluţă 13, Orosz 12, Ducker 12, Bjork 12.
Játszott még: Giurgiu, Dunca, Szmutku.


A VSK kosarasai megnyerték a meccset
A VSK kosarasai megnyerték a meccset


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: